Over Wilma

Voor mij is het altijd vanzelfsprekend geweest dat je andere mensen helpt, wilma-websitewaar het nodig is.  Het geeft me veel voldoening mensen te kunnen ondersteunen, die ergens vastgelopen zijn.

Waarom? Ooit ben ik zelf vastgelopen doordat ik altijd anderen op de eerste plaats stelde. Ik heb daar toen hulp bij gezocht en dat was het beste wat ik kon doen! Hierdoor ben ik er sterker uitgekomen.

Omdat ik weet dat het mogelijk is, wil ik je helpen ontdekken, dat ook jij dat kunt! Dat je eindelijk jouw talenten kunt gaan inzetten, zodat je weet dat je ertoe doet en werkelijk iets kunt betekenen voor de ander!

Het liefst werk ik met mensen van gemiddelde leeftijd, die zich gevangen voelen in zichzelf, hun relatie, in hun carriere of in hun leven.

Wil jij jezelf bevrijden van al die verstrikkingen? Ik help je graag om je te ontdekken wie je bent, wat je wilt en wat jouw kwaliteiten zijn, zodat je weer gelukkig wordt met jezelf en met wat je doet. Je ervaart wat echte vrijheid is!

Iedereen heeft unieke talenten en die heb je niet voor niets! Soms ben je dat vergeten, of kun je er niet meer bij. Dan zit er iets in de weg wat blokkeert. Ik kan je helpen dat te onderzoeken en op te lossen. Hierdoor weet je weer wat je bestemming is en zo kun je door jouw eigen unieke talent in te zetten, bijdragen om de wereld een beetje mooier te maken. Dat maakt je gelukkig!

Zelf heb ik jaren geleden één van mijn talenten ingezet door het boek, wat mijn nicht Els aan het schrijven was, te illustreren: een spirituele kinderbijbel belicht vanuit een ander perspectief.

Wil je meer weten over mijn opleidingen en achtergrond, klik dan hier