Dini

Na een heftige en verdrietige gebeurtenis in mijn leven voelde en wist ik dat ik op zoek moest naar hulp. Het was ‘een verstikkend leven’ voor mij in die tijd.
Een artikel over “familieopstellingen” o.l.v. Wilma trok mijn aandacht. Niet geaarzeld en heb me aangemeld en meegedaan, zowel met een eigen opstelling en ook als representant. Wat puur en verhelderend!
Ook was ik paar keer voor een individuele sessie bij Wilma. Dit wordt ook heel integer en dicht bij jouw zelf begeleid, is mijn ervaring en geeft je inzicht(en), waar je mee verder kunt!
“Zit je ergens mee, blijf er vooral niet meezitten!”
Dini.

Wilma te Paske

Als je vastgelopen bent in jouw situatie, zoals relatie, carriere, in jezelf of je hebt je levensdoel verloren, weet dan dat het mogelijk is om daar uit te komen. Bij voorkeur werk ik met mensen die altijd voor anderen klaar gestaan hebben, maar niet weten hoe ze voor zichzelf moeten zorgen: immers de ander stond altijd op de eerste plaats. Omdat ik ervaringsdeskundig ben (ooit ben ik zelf vastgelopen) weet ik als geen ander hoe lastig het zijn kan om je eigen leven vorm te geven en zelf de regie te nemen. Maar het is mogelijk! Neem contact op via het formulier op de contactpagina.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *