een moeder

Deze reactie kreeg ik van een cliënt, een aantal weken nadat ze een opstelling had gedaan. Zij wilde onderzoeken of en zo ja wat haar eigen invloed was op het feit dat haar dochter van 12 nog ‘s nachts nog in bed plast:

Het effect van de vorige keer is verbluffend gebleken ! Mijn dochter is van t één op t andere moment s nachts zindelijk. Ongelofelijk.

Ze was ‘s nachts nog niet altijd zindelijk op haar elfde doordat ze niet wakker werd; en na de opstelling slaapt ze door en wordt droog wakker of wordt wakker en gaat tussen door naar het toilet. Ik ben er heel blij mee en nog steeds onder de indruk!

een moeder

Wilma te Paske

Als je vastgelopen bent in jouw situatie, zoals relatie, carriere, in jezelf of je hebt je levensdoel verloren, weet dan dat het mogelijk is om daar uit te komen. Bij voorkeur werk ik met mensen die altijd voor anderen klaar gestaan hebben, maar niet weten hoe ze voor zichzelf moeten zorgen: immers de ander stond altijd op de eerste plaats. Omdat ik ervaringsdeskundig ben (ooit ben ik zelf vastgelopen) weet ik als geen ander hoe lastig het zijn kan om je eigen leven vorm te geven en zelf de regie te nemen. Maar het is mogelijk! Neem contact op via het formulier op de contactpagina.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *