Tanja

Wat een genoegen om bij Wilma door middel van opstellingen van het verlangen verder te komen. Ik verheug me er nu op om wederom te gaan om een stap in mijn ontwikkeling te maken. Via het Onbewuste naar het Bewuste. Ik ken de spanning als we weer beginnen. Als ik aan de beurt ben wil ik altijd wel even weglopen. Vluchten. . Maar als ik dan om me heen kijk, verbinding maak, en me op Wilma richt, en bedenk wat voor wonderlijke veranderingen ik zie bij mezelf en in de groepsgenoten vind ik de moed weer.  Zo spannend. Ik verbaas me er steeds over hoe de heftigheid uiteindelijk verdwijnt door liefde. Zelfs het trauma stelt zich in liefdevol in dienst van het verlangen. Het trauma houdt je erin , of helpt je eruit (!!!). Wat je wil. In het vertrouwen dat we het zelf kunnen, verstaat Wilma de kunst om zich volledig dienstbaar op te stellen aan ieders ontwikkelingsproces.  Ze verdraagt het om niet in te grijpen. En toch voelt het veilig. Het brengt me zoveel dat ik soms grappend zeg dat ik een abonnement heb bij Wilma, een strippenkaart. Ik geniet ook van de groei van anderen. Ook als toeschouwer of representant mag ik daar aan bijdragen.

De laatste opstelling voelde ik me letterlijk in mezelf landen, met een duidelijke interne ruggengraat ter steun en warme innerlijke rust. Als herboren. Het weerspiegelt een dieper verlangen dan ik had opgesteld. Wonderlijk was dat het net was of meerdere opstellingen van anderen, het opstapje tot mijn stap waren.

Ik hoop dat meer mensen de moed vinden om hun verlangen te leven door middel van deze opstellingen. Bij Wilma ben je in de juiste handen.

Tanja

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *