2020

We zitten weer in een nieuw decennium, zoals elke 10 jaar.
Het lijkt alsof de tijd steeds sneller gaat, maar dat zal waarschijnlijk een persoonlijk beleving zijn. Misschien ook omdat we beseffen dat de tijd die nog voor ons ligt steeds korter wordt.
Dat maakt maakt ons bewust van de eindigheid van het leven en kan een impuls geven om geen tijd meer te verspillen aan onbelangrijke zaken. Zaken die ons afleiden van wat we belangrijk vinden, maar uit gewoonte, gemakzucht, of misschien zelfs angst niet aandurven te gaan.
Is er iets wat jij al heel lang zou willen? Iets wat voor jou belangrijk is? Ben je eraan toe om daar voor te gaan? Soms moeten we moed verzamelen om in actie te komen. Wachten tot iemand anders je redt, zal niet werken.; de oplossing ligt namelijk altijd in jezelf, in je diepste kern! Daar, diep van binnen weet je het antwoord. Maar soms kun je er met je ‘mind’ niet bij, dan zit het ‘weten’ weggestopt of er staat juist iets in de weg. Dan heb je geen helderheid meer.
Het is mogelijk om het contact met je diepste kern weer terug te vinden!
Daar zijn meerdere manieren voor; mijn voorkeursmethode is werken met Opstellingen van het Verlangen. Dan kunnen onbewuste en saboterende processen zichtbaar worden, zodat helder worden wat blokkeert, of wat je afleidt van jezelf. Hierdoor ga je andere beslissingen nemen en kun je zelf de regie over je leven weer nemen.

Je kunt dus besluiten om opnieuw te beginnen en te leven vanuit jouw kern. !

Kijk op agenda voor de eerstvolgende workshop