IngerMarlies

Mijn verlangen was om ‘mijzelf  volledig te laten zien en daarmee goed geld te verdienen’. Nadat ik plotseling werd afgeleid, kortte ik mijn zin tot de eerste helft in. Al tijdens de opstelling baalde ik daarvan, ik wist wel dat ik me steeds meer liet zien. Enerzijds had ik het gevoel de verkeerde vraag te hebben gesteld, anderzijds voelde ik ook wel dat dat niet kan.

Dat is dus ook niet zo, want in het mijzelf laten zien is ontzettend veel in beweging gekomen!

Ik heb innerlijke besluiten genomen. Er komen mensen op mij af, ik stap zelf op mensen toe. Ik heb een nieuwe bedrijfsnaam vastgelegd, mijn website wordt aangepast evenals mijn facebookpagina. Nou, dat is jezelf wel laten zien!

Ik heb stappen in mijn werk zelf gezet. Dat is natuurlijk het belangrijkste, alleen mij laten zien zonder iets te doen is nog niet zo effectief.

Met dit mijzelf laten zien voel ik mijzelf veel meer aanwezig. Ik kan mijn innerlijk verlangen, mijn drive in mijn leven veel beter verwoorden. Ik kan duidelijker aangeven wat ik wil en wat niet en wat dus mijn grenzen zijn. Oh ja… en ik kan kritische opmerkingen ten aanzien van mij beter ontvangen J

IngerMarlies

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *