Josefine

In mijn leven liep ik tegen lastige patronen aan en kwam na vele hulpverleners via een maatschappelijk werker bij Wilma te Paske en daar voelde ik me op de juiste plek.
De eerste gesprek vertelde ik mijn verhaal en ze tekende mijn familie uit.
Het bleek dat ik geen eigenwaarde had en druk was met het pleasen en mezelf te bewijzen bij mijn familie.
De kleine Josefine was ik vergeten.. Was totaal niet bij mij zelf. Ik heb workshops met familieopstellingen gevolgd en kreeg daardoor veel inzichten.
Ik was druk met mijn familie maar ik realiseerde me dat ze helemaal niet naar mij luisterden en ik ben stap voor stap de andere kant op gegaan en m'n eigen weg gaan volgen.
Veel oud zeer los gelaten en kon bij wilma mij verhaal doen en kreeg het gevoel dat ze mij begreep.
Wilma heeft mij handvatten gegeven om verder te gaan en oude patronen los te laten.
Ik kan haar iedereen aanraden want zij komt bij de kern.

Josefine

Wilma te Paske

Als je vastgelopen bent in jouw situatie, zoals relatie, carriere, in jezelf of je hebt je levensdoel verloren, weet dan dat het mogelijk is om daar uit te komen. Bij voorkeur werk ik met mensen die altijd voor anderen klaar gestaan hebben, maar niet weten hoe ze voor zichzelf moeten zorgen: immers de ander stond altijd op de eerste plaats. Omdat ik ervaringsdeskundig ben (ooit ben ik zelf vastgelopen) weet ik als geen ander hoe lastig het zijn kan om je eigen leven vorm te geven en zelf de regie te nemen. Maar het is mogelijk! Neem contact op via het formulier op de contactpagina.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *