Wilma

_6118283 - Wilma

Ik vind het fijn mensen te kunnen helpen en ondersteunen, die ergens vastgelopen zijn.

Waarom? Ooit ben ik zelf vastgelopen doordat ik altijd anderen op de eerste plaats stelde. Gelukkig ben ik daar toen met professionele hulp sterker uitgekomen.

Omdat ik weet dat het mogelijk is, wil ik je helpen ontdekken, dat ook jij dat kunt! Dat je eindelijk jouw talenten kunt gaan inzetten, zodat je weet dat je ertoe doet en werkelijk iets kunt betekenen voor de ander! Wat is er mooier dan mee te maken, dat mensen zichzelf ontdekken en opbloeien.!

Het liefst werk ik met vrouwen van gemiddelde leeftijd, die zich gevangen voelen in hun relatie, in hun carriere of in hun leven.

Ben jij zo iemand? Ik help je om te ontdekken wie je bent, wat je wilt en wat jouw kwaliteiten zijn, zodat je weer gelukkig wordt met jezelf en met wat je doet. Je ervaart wat echte vrijheid is!

In mijn visie heeft iedereen unieke talenten en die heb je niet voor niets! Soms ben je dat vergeten, of kun je er niet meer bij. Dan zit er iets in de weg wat blokkeert. Ik kan je helpen dat te onderzoeken en op te lossen. Hierdoor weet je weer wat je bestemming is en zo kun je door jouw eigen unieke talent in te zetten, bijdragen om de wereld een beetje mooier te maken. Dat maakt je gelukkig!

Als je nog meer over mij wilt weten, dan kun je op onderstaande links klikken:

         Wie ben ik

         Visie

         Opleidingen

         Hoe werk ik?

         Voor wie?

         Aantal sessies

         Waarom zo?

Wilma te Paske

Als je vastgelopen bent in jouw situatie, zoals relatie, carriere, in jezelf of je hebt je levensdoel verloren, weet dan dat het mogelijk is om daar uit te komen. Bij voorkeur werk ik met mensen die altijd voor anderen klaar gestaan hebben, maar niet weten hoe ze voor zichzelf moeten zorgen: immers de ander stond altijd op de eerste plaats. Omdat ik ervaringsdeskundig ben (ooit ben ik zelf vastgelopen) weet ik als geen ander hoe lastig het zijn kan om je eigen leven vorm te geven en zelf de regie te nemen. Maar het is mogelijk! Neem contact op via het formulier op de contactpagina.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *