Simone

Ik had van te voren nooit bedacht dat dit zo zou lopen. Het eerste antwoord kreeg ik al bij het kiezen van de 5 woorden. Mijn grote vraag was wie of wat er bij mij is? Is het een gids, een stuk van mezelf, een last, een blokkade, een trauma? Ik besloot toen al dan het 'wie' moest zijn. Jij hebt me op een goede manier geleid naar mijn broer en het deel van mezelf dat daar nog was. Ik was zo van de wereld tijdens de opstelling, dat ik alleen nog jouw stem hoorde in de verte op een gegeven moment. Heel bijzonder. Ik heb het bestaan van m'n broer erkend en het voelt bevrijdend. Had ik dit maar eerder gedaan, maar kennelijk was het moment er nog niet voor.
Na de opstelling, had ik echt het gevoel dat ik er op celniveau van moest bijkomen!! Ik was een paar dagen nog helemaal beduusd en versuft. Het was een erg indrukwekkende dag. Er hing een fijne sfeer en ik vond jouw manier van begeleiden erg prettig. Heb me geen een keer ongemakkelijk gevoeld die dag!

Simone

Wilma te Paske

Als je vastgelopen bent in jouw situatie, zoals relatie, carriere, in jezelf of je hebt je levensdoel verloren, weet dan dat het mogelijk is om daar uit te komen. Bij voorkeur werk ik met mensen die altijd voor anderen klaar gestaan hebben, maar niet weten hoe ze voor zichzelf moeten zorgen: immers de ander stond altijd op de eerste plaats. Omdat ik ervaringsdeskundig ben (ooit ben ik zelf vastgelopen) weet ik als geen ander hoe lastig het zijn kan om je eigen leven vorm te geven en zelf de regie te nemen. Maar het is mogelijk! Neem contact op via het formulier op de contactpagina.